Leier Durisol Magaságyás

MagaságyásNyugat-Európa országaiban és az Amerikai Egyesült Államokban utazva gyakran tűnt a szemembe egy különös kerti létesítmény: asztalmagasságú, hosszabb-rövidebb keret, amelyben dúsan nőttek a különböző zöldségfélék és helyenként virágok is.

Gondosan ápolt kiskertekben, iskolák és egyéb gyermekintézmények, szociális otthonok közelében "működnek" ezek az ún. magaságyak.

Az új módszerek iránt fogékony (mondhatnám úgy, hogy kíváncsi) ember lévén négy évvel ezelőtt én is megpróbálkoztam a füredi kertemben ezzel a módszerrel, amely mindjárt az első évben nem várt sikerekkel ajándékozott meg. Így azután minden évben betelepítem a magam mindössze négy méter hosszú magaságyát, és a módszerrel olyan eredményeket értem el, amelyek már közlésre alkalmasak.

Úgy látszik, hogy az országban sok kísérletező kedvű kertész él, mert azóta igen sokan megkerestek személyesen, telefonon és levélben; elmondták tapasztalataikat, megosztottuk közös problémáinkat, és együtt örültünk a gazdag és jó minőségű termésnek. Kertésztársaim értékes megfigyelései és az az érdeklődés, amelyet a magaságyat megszemlélő látogatók részéről észlelek, bátorítottak fel arra, hogy összegyűlt tapasztalataimat és megfigyeléseimet a honlapomon a szélesebb közönséggel is megismertessem.

Nem található termék a kategóriában!

 

Leier komíny 33 ročná garancia