Üdvözöljük a Leier Betoncserép – A MI TETŐFEDŐNK Klubjában!


Csatlakozzon hozzánk, és lépjen be az ács szakma lelkes és összetartó közösségébe!

Mint az építőipari szakma megbízható szereplője, büszkén mutatjuk be A MI TETŐFEDŐNK közösséget - egy olyan helyet, ahol az ácsok közvetlen kapcsolatban lehetnek cégünkkel, és folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb információkról, újdonságokról és szakmai lehetőségekről.


Miért érdemes részt venni az MI TETŐFEDŐNK Klubjában?

1.    Exkluzív hozzáférés: Csak a klubtagoknak biztosítunk bizonyos előnyöket. Legyen az különleges akció, aktivitás vagy szakmai rendezvény, a klubtagok mindig az elsők között értesülnek és élvezhetik ezeket a kiváltságokat.
2.    Naprakész információk: Mi gondoskodunk róla, hogy azonnal értesüljön minden olyan információról, ami a betoncseréppel, annak gyakorlati használatával kapcsolatos. Legyen szó új termékről, technológiáról, anyagokról vagy szabályozásokról, mindig első kézből fog értesülni róluk!
3.    Közösség és támogatás: A MI TETŐFEDŐNK Klub nem csak egy információs platform, hanem egy értékes közösség is. Személyes találkozók és szakmai rendezvények során találkozhat kollégáinkkal, más szakmabelivel, inspirálódhat, tanulhat történeteikből. Együtt hatékonyabbak vagyunk!

Ha szeretne részt venni A MI TETŐFEDŐNK Klubban és élvezni az előnyeinket, ne habozzon csatlakozni! Regisztráljon vagy lépjen be az alábbi lehetőségeken, és kezdje el tapasztalni a klubtagok kiváltságait!

Pontgyűjtő programunk részletei is a regisztráció, valamint bejelentkezés után érhetők el.